Deși interesul pentru aplicațiile de conversie video a fost în scădere câțiva ani la rând (2012 – 2014), începând cu 2015 situația s-a stabilizat și pe piață sunt dezvoltatori precum Wondershare, care continuă să investească resurse considerabile pentru a le oferi utilizatorilor una dintre cele mai bune aplicații.

Soluția companiei este numită – Video Converter Ultimate și recent (30 iunie 2017) a fost prezentată versiunea 10, care oferă funcționalități și mai avansate, devenind o aplicație profesională.

Ce poate face VCU 10 ?

Cu ajutorul aplicației puteți converti ușor orice video, în orice format: MP4, MKV, MP3, AVI, M4A, MPG, MTS, MOV, WMA, FLV, VOB, TS etc. (peste 1000 de formate disponibile), puteți descarca cu ușurință orice clip de pe internet indicând doar link-ul, copia video în format 4K pe DVD/Blu-ray DVD, de asemenea puteți copia direct fișiere pe dispozitivele mobile sau medii de stocare, și face înregistrări audio și video ale activității desktop-ului, etc.

Convertirea

Aplicația poate converti video pentru o mulțime de gadgeturi. Nu este nevoie să cunoașteți formatele acceptate de dispozitiv, VCU 10 poate converti video direct în formatele necesare.

Datorită tehnologiei APEXTRANS, procesul de convertire are loc fără pierderi de calitate, iar funcția GPU Acceleration și optimizarea pentru lucrul cu procesoare multi-core asigură un proces rapid de convertire, în comparație cu cele mai apropiate aplicații concurente.

De exemplu, aplicația transforma un video din AVI, cu o dimensiune de 4,4 GB, în MOV în doar 2 minute și 10 secunde.

Editarea

Deși funcția de bază este conversia, aplicația dispune și de un set de funcții de editare: crop, aplicarea unor diverse efecte , adăugarea de logo sau text, subtitrări, etc.

Descărcarea

Descărcarea clipurilor online este foarte comodă și intuitivă. Potrivit dezvoltatorului, funcția dată este compatibilă atât cu Youtube cât și cu alte peste 10 mii de site-uri cu conținut video. În procesul de testare am reușit rapid și fără dificultăți să descarc clipuri video de pe Youtube, Facebook și Instagram.

Înainte de descărcare ai posibilitatea să alegi rezoluția, bitrate și subtitrările disponibile.

De asemenea, de pe Youtube se poate descarca un playlist întreg. În acest caz pot fi descărcate fie toate clipurile din lista, fie doar conținutul audio.

Toolbox

Pe lângă funcțiile menționate mai sus, Video Converter Ultimate 10 dispune și de un set adițional de unelte. Printre acestea se numără VR Convertor și Screen Recorder.

VR Convertor, care permite convertirea clipurilor video pentru căștile de realitate virtuală cum ar fi  HTC Vive, Oculus Rift și Samsung Gear VR.

Screen Recorder este foarte util și comod pentru crearea unui tutorial sau unei prezentări video.

Prețul

În comparație cu aplicațiile concurente, Video Converter Ultimate 10 oferă cel mai bun raport de funcționalitate și preț. Pentru 40 de dolari primiți o licență pentru un an de zile, iar pentru 60 de dolari – o licență pe viață pentru un singur PC.

Video Converter Ultimate 10 este disponibilă atât pentru Windows cât și pentru Mac. De asemenea, aplicația poate fi descărcată și testată gratuit cu anumite limitări de funcționalitate.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.