gty_elon_musk_tesla

CEO-ul Tesla Motors, Elon Musk, a confirmat într-un interviu pentru Bloomberg existența negocierilor cu compania Apple. El a refuzat să comenteze zvonurile despre faptul dacă Apple intenționează să cumpere compania auto. În același timp, potrivti lui Musk, prezența Apple în industria auto este o idee bună.

Top-managerul Tesla Motoros, de asemenea, a declarat că în trecut ei intenționau să utilizeze sistemul de operare Android în automobilele companiei, dar această idee nu a fost realizată.

În plus, vehiculele Tesla, potrivit lui Musk, ar putea fi primele mașini autonome. Omul de afaceri a spus că nu este vorba despre mașinile care sunt controlate în totalitate de un computer, ci mai degrabă de ceva asemănător cu autopilotul din avioane. Conform previziunilor acestuia, utilizarea în masa a acestei tehnologii este posibilă in următorii zece ani.

Compania americană Tesla Motors este axată pe producția de automobile electrice. Printre investitorii ei sunt fondatorii Google, Larry Page și Sergey Brin, unul din fondatorii PayPal – Elon Musk, și presedintele și fondatorul eBay – Jeffrey Skoll.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.