Un studiu a aratat ca oamenii sunt tot mai nefericiti in ceea ce priveste lipsa timpul pe care il petrec alaturi de prieteni si familie.

Un factor favorizant este rolul in crestere al tehnologiei, in care mesajele instant, emailul si retelele de socializare tind sa inlocuiasca traditionala conversatie fata in fata, informeaza Big News Network.
Studiul arata ca 95% dintre cei chestionati sunt nemultumiti de timpul „real” pe care il petrec alaturi de familie si prieteni.

58% prefera intalnirile directe celor mediate de internet. Dependenta de vorbitul online reduce timpul firesc acordat socializarii directe.

31% admit ca irosesc timpul navigand pe internet.

Comunicarea online sau prin telefon primeaza in relatia fiecaruia cu prietenii sau familia.

sursa: ziare.com

2 COMENTARII

  1. […] Tehnologia ne face mai nefericiti Thu Nov 25, 2010 9:24 am Un studiu a aratat ca oamenii sunt tot mai nefericiti in ceea ce priveste lipsa timpul pe care il petrec alaturi de prieteni si familie. Un factor favorizant este rolul in crestere al tehnologiei, in care mesajele instant, emailul si retelele de socializare tind sa inlocuiasca traditionala conversatie fata in fata, informeaza Big News Network. […] […]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.