Samsung a realizat un videoclip in care cei ce au lucrat la crearea Galaxy S III vorbesc despre inspiratia luata din natura in timpul proiectarii designe-ului si elementelor interfetei smartphone-ului de top.

„Scopul nostru a fost de a atinge un contact mai emotional cu consumatorul”, explica vicepresedintele Samsung pe design, Jacov Lee. Urmatorul ia cuvint designer-ul Hangil Song, care descrie momentul cind a vazut in debitul riului pietrele ce stralucesc la lumina soarelui. „Am incercat sa folosesc in designul telefonului ceea ce a vazut”, a declarat Song.

Potrivit personajelor din filmulet, multă atentie s-a acordat sunetelor ce insotest actiunile telefonului, care trebuiau sa fie cit mai realiste.

„Folosind cele mai recente tehnologii, am vrut ca acestea sa ajute cit mai natural posibil la realizarea necesitatilor utilizatorului, si nu invers, ca utilizatorul sa se adapteze la ele„, a declarat Donghoon Chang de la Samsung.

2 COMENTARII

    • Nustiu tie,da mie mi se pare ca designu ii foarte reusit,singurul minus care cred eu e ca ecranu ii pus prea pe margine ceea ce ii strica oleaca frumusetea…!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.