Compania Samsung a organizat pe pagina sa de Facebook o campanie publicitara pentru promovarea smartphone-ului Galaxy S III. Vizitatorii erau rugati sa raspunda la intrebarea „Ce dispozitiv electronic ati lua cu dumneavoastra pe o insula nelocuita?”. Probabil, se presupunea ca utilizatorii vor indica un careva smartphone Samsung, dar nu a fost sa fie.

Unii vizitatori ai paginei companiei coreene au numit in calitate de obiect indispensabil o barca cu motor electric, altii o pluta cu GPS, unii Nokia 3720 Classic. Insa majoritatea au indicat iPhone-uri din diferite generatii,  inclusiv iPhone 5.

Putini au sugerat ca e stupid sa iei cu tine gadgeturile mentionate mai sus pe o insula nelocuita, pentru ca acolo nu va fi nici retea, nici o careva modalitate de a incarca aparatul. In total la momentul de fata au fost lasate mai mult de 14 mii de optiuni.

iPhone 5, ajuns in vizorul jurnalistilor publicatiilor occidentale, deja a primit atit critici cit si cuvinte de lauda. Cel mai des, smartphone-ul primeste rating ridicat datorita ecranului mare si suportului pentru retelele LTE, un minus este numita lipsa cipului NFC (acesta, insa, ar fi facut smartphone-ul mai greu si ar fi avut si un impact asupra grosimei). In plus jurnalistii nu au fost multumiti si de refuzul fata de serviciul Google Maps, in favoarea „celui mai rau din variantele alternative” .

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.