Serviciul de recrutare a personalului OnwardSearch a publicat ratingul celor mai cautati specialisti IT in Statele Unite, in fruntea caruia se afla dezvoltatorii web. De asemenea, a fost publicat nivelul mediu al salariilor si valorile lor maxime si minime cu exceptia bonusurilor si premiilor.

S-a constatat ca de un salariu maxim de 152 mii dolari pe an se poate astepta un arhitect informational, care isi va gasi de lucru in San Jose, California. Acest oras este, de asemenea, cunoscut sub numele de capitala Silicon Valley, aici sunt sediile companiilor precum Cisco Systems, Adobe Systems, BEA Systems, eBay si multi altii.

Web developerii, la rindul sau, pot beneficia de un salariu de la 54 mii dolari pe an in orasul Phoenix (Arizona) , pina la 131 mii ​​dolari in San Jose. Pe locul 2 in clasament sunt designerii web (37 mii dolari – 105 mii dolari), al treilea – arhitectii informationali mentionati mai sus. Ultimii in top-ul celor mai cautati specialisti IT se afla designerii grafici, la ceare se observa cel mai mic salariu – de la 29 mii dolari in Pittsburgh (Philadelphia), la 79,000 dolari in San Jose.

Sursa: mashable.com

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.