În ajunul anunțului smartphone-ului Razer Phone, operatorul britanic de telefonie mobilă a dezvăluit „întâmplător” unele informații despre acest gadget pe site-ul său. Pe pagină sunt publicate câteva specificații tehnice ale dispozitivului.

Potrivit scurgerilor, Razer Phone este echipat cu un ecran de 5,72 inch, cu matrice IGZO și cu o gamă largă de culori (WCG). În interior se află 8 GB de RAM și 64 GB de memorie pentru stocare, precum și o baterie de 4000 mAh. Telefonul inteligent dispune de funcția de încărcare rapidă Quick Charge 4.0+.

Razer Phone are două difuzoare stereo frontale cu tehnologia Dolby ATMOS și amplificator de sunet cu certificare THX. Camera principală este compusă din două module de 12 megapixeli (f/1,75) și 13 megapixeli (f/2.6). În specificații, de asemenea, este indicată funcția 4G Super-Voice. Judecind după imagine, smartphone-ul va rula Android-ul original.

Cel mai importante în aceste scurgeri nu a fost dezvăluit – ce procesor va primi Razer Phone. Anterior smartphone-ul a ajuns în baza GFXBench, unde a fost indicat Snapdragon 835, un display cu rezoluție 1440p, o cameră frontală de 8 megapixeli și Android 7.1.1 Nougat. Restul specificațiilor coincid cu cele menționate mai sus. Prezentarea Razer Phone este așteptată mâine, 1 noiembrie.

Lasă un răspuns