ADC-VX-Hypervisor

Compania MUK Distribution anunță că controlorul de livrare al aplicațiilor Radware Alteon NG VA atinge performanța de 20 Gb/s.

Această cifră se datorează utilizării Virtual Accelerator de la compania 6WIND, producătorul de software pentru rețelele de înaltă performanță. Testele speciale au demonstrat posibilitatea de a atinge și menține un nivel de performanță care depășește toate așteptările, cu utilizarea mediului OpenStack.

Certificarea Radware le permite furnizorilor de servicii să beneficieze de infrastructura virtuală și mediile OpenStack. Conexiunea Alteon NG VA și 6WIND Virtual Accelerator permit eliminarea utilizării PCI/SR-IOV și trecerea la arhitectura NFV economă, fără a compromite performanța și fără vreun impact asupra mediului de virtualizare.

Principalul obstacol în calea punerii în aplicare a OpenStack sunt cerințele rețelelor mari față de performanță. 6WIND Virtual Accelerator accelerează infrastructura de rețea virtuală în cadrul mediului standard hypervisor KVM. Aceasta permite ca VNF și mașinile virtuale, cum ar fi Radware Alteons NG ADC, să beneficieze de infrastructura de rețea virtuală standard fără componente hardware suplimentare. Conform rezultatelor testelor, 6WIND Virtual Accelerator permite îmbunătățirea performanței Alteons GN până la 20 Gbit/s.

Pentru mai multe informații privind achiziționarea noilor produse, precum și altor soluții Arista Networks, telefonați la numărul +373-677-00-611, sau scrieți la e-mail-ul: moldova@muk.md.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.