Compania Portnox, liderul de soluții de monitorizare a accesului la rețea și de gestionare a riscurilor, și Softprom by ERC – Value Added Distributor au anunțat despre semnarea a unui acord de cooperare.

Prezentul acord se aplică pe teritoriul țărilor: Armenia, Azerbaidjan, Georgia, Kazahstan, Republica Moldova, Federația Rusă, Ucraina și țările din UE: Ungaria, Polonia, România, Slovacia și Republica Cehă.

Portofoliul Softprom by ERC, acum dispune de:
● Portnox CORE – asigură controlul accesului la rețea. Vizibilitatea automatizării și controlul oricărui dispozitiv în orice punct de rețea.
● Portnox CLEAR – soluție cloud SaaS care oferă vizibilitate, control și automatizare a rețelei precum și a dispozitivelor.

Conexiunile din întreaga lume sunt în creștere rapidă, creând mai multe dificultăți pentru companii, de exemplu, este necesar să lucrezi cu infrastructura și locațiile care se schimbă în permanență.

Pe măsură ce crește diversitatea, la fel crește necesitatea de a proteja rețeaua corporativă în conformitate cu politicile de acces aprobate. Portnox oferă un sistem complet de control de acces la rețea, control și respectarea politicilor.

Soluțiile locale și cloud pentru accesul la rețea și de gestionare a riscurilor, Portnox CORE și Portnox CLEAR, îi ajută pe specialiștii CISO (Chief information security officer) și administratorii de securitate să monitorizeze starea activelor companiei și celor personale, inclusiv IоT, BYOD și alte dispozitive mobile în orice moment.

„Parteneriatul nostru ne va permite să găsim cele mai bune soluții pentru gestionarea IoT și a altor dispozitive ale utilizatorilor cu acces la rețea, inclusiv în oficiile îndepărtate, precum și cele mobile, BYOD sau dispozitivele gestionabile”, a declarat Alexander Georgiev, șeful departamentului securității IT, Softprom by ERC.

„Odată cu continuarea misiunii de a ajuta companiile în asigurarea securității dispozitivelor din categoria IoT și BYOD, căutam parteneri inovatori care împărtășesc obiectivul nostru comun” a menționat Ofer Amitai, CEO Portnox. „Acest parteneriat va aduce un imens beneficiu piețelor din Europa de Est și așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu Softprom by ERC, pentru ca rețelele și dispozitivele clienților noștri să fie în siguranță oriunde și oricând”.

Despre Softprom by ERC
Compania Softprom ERC este Value Added Distributor în țările CSI și Europa, în care au încredere mai mult de 1.000 de parteneri. Compania Softprom by ERC a fost fondată în 1999 și în prezent este reprezentată în Rusia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Kazahstan, Republica Moldova, Ucraina și Polonia.
www.softprom.com

Lasă un răspuns