Compania Intel a dezvaluit citeva detalii despre proiectul lui David Blaine ELECTRIFIED, primele informatii despre acesta au aparut saptamina trecuta. Dupa cum au specificat reprezentantii companiei americane, spectacolul va fi prezentat in cadrul promovarii ultrabook-urilor si va combina tehnologia moderna, efectele speciale si difuzarea interactiva la nivel global.

Incepind de vineri, iluzionistul David Blaine se va afla pe o platforma de 6 metri inaltime inconjurat de sapte sfere metalice (transformatoare Tesla). In decursul a 3 zile si 3 nopți, acestea vor crea in jurul lui un cimp electric cu o tensiune de 1 milion de volti. Magicianul va fi imbracat intr-un costum de metal si casca. In tot acest timp, David Blaine va sta in picioare fara somn si hrana, iar imaginea acestuia va fi transmisa in direct pe YouTube.

Cei de la Intel asigura ca ELECTRIFIED va fi primul proiect a lui David Blaine in care fanii lui nu doar ca vor urmari evenimentele ce vor avea loc pe scena dar si vor participa la acesta. „Statiile Intel Ultrabook, instalate la Beijing, Londra, New York, Sydney și Tokyo vor permite fanilor sa se „atinga” de puternicul cimp electric ce-l inconjoara pe artistul lor preferat”, au declarat cei de la Intel.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.