OracleCompania Oracle, pentru a cincea oară consecutiv, ocupă un loc în segmentul de lideri Gartner Magic Quadrant, pentru soluțiile de administrare și managementul datelor de identificare.

Acest fapt a devenit cunoscut în urma rezultatelor raportului analitic 2018 „Magic Quadrant for Identity Governance and Administration”. Potrivit acestuia, Oracle, fiind în segmentul liderilor, oferă un set complet de instrumente pentru administrarea și gestionarea datelor de identificare și accesul utilizatorilor, demonstrând, de asemenea, o viziune perfectă în executarea cerințelor așteptate de către client, asociate cu tehnologia, metodologia, sau mijloacele de livrare.

În decembrie 2017, Oracle a anunțat primul serviciu de gestionare a datele de identificare pentru mediile cloud hibride. Acesta va fi pe deplin integrat și compatibil cu aplicațiile SaaS Oracle, cu portofoliul Oracle Identity Security Operations Center (Identity SOC), precum și cu Oracle Management Cloud. În plus, Oracle a îmbunătățit posibilitatea de a gestiona datele conturilor utilizatorilor în Oracle Identity Cloud Service, prin integrarea cu Oracle Marketing Cloud și Oracle Data Cloud.

Setul integrat de soluții de securitate Oracle, din portofoliul Oracle Identity SOC și Oracle Management Cloud, este proiectat pentru a ajuta companiile de a anticipa, detecta, minimiza și elimina amenințările legate de securitatea informațiilor, precum și pentru a ajuta la eliminarea problemelor de performanță a aplicațiilor și infrastructurii IT. Soluția folosește inteligența artificială pentru a analiza setul de date unic, care constă dintr-o gamă completă de date a sistemelor de securitate informațională și datelor de telemetrie operativă, precum și pentru eliminarea automată a amenințărilor și a consecințelor acestora. Aceasta permite ca clienții să-și adapteze rapid sistemele de securitate, forțele și resursele în funcție de schimbarea câmpului de riscuri. Această aplicație utilizează inteligenta artificială și poate ajuta la prevenirea atacurilor, reducerea „ferestrei de detectare”, de la câteva luni la câteva minute, eliminarea rapidă a încălcărilor de securitate și a defecțiunilor în funcționare.

Informații detaliate despre produsele Oracle pot fi obținute la numărul de telefon +373-677-00-611, sau prin e-mail office@muk.md.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.