Potrivit inventatorului britanic Trevor Baylis, care este binecunoscut in tara sa de origine, Internetul va juca un rol fatal in dezvoltarea copiilor. Noua generație, pe care inventatorul de 75 de ani o numeste „generatia Google”, risca sa ramina fara imaginatie si cunostinte practice, deoarece reprezentantii acesteia petrec prea mult timp in fata calculatorului.

Baylis considera ca creierul copilului o sa „moara” daca dependenta de internet va trece de careva limite. „Ei nu vor putea face nimic de sine statator”, sustine britanicul. Potrivit lui, primele sale inventii au aparut cind acesta avea 5 sau 6 ani.

Inventatorul a remarcat ca actuala generatie tinara trebuie mai des „sa puna in functiune creierul”, antrenind imaginatia, aptitudinile si sa de dezvolte, dar nu sa se bazeze exclusiv pe informatiile publicate pe Internet.

Printre inventiile notabile ale lui Trevor Baylis este si un Eco Media Player neobisnuit, care poate fi incarcat cu ajutorul unui miner si a generatorului integrat.

4 COMENTARII

  1. ce importanţă are dacă s-a omis un i
    important este mesajul, dacă nu este respectată o anumită măsură totul este dăunător

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.