Samsung deja a devenit celebru cu spoturile publicitare anti-iPhone. Compania sud-coreeana de peste un an incerca prin diverse modalitati sa diminueze calitatile iPhone si fac haz de oamenii care stau in rind pentru al procura.

Inceputul oficial al vinzarilor iPhone 5 de astazi a atras in mod traditional un numar foarte mare de cumparatori si in apropierea mai multor magazine Apple Store din lume s-au creat cozi. Pe fonul cererii excesive pentru noul iPhone Samsung incearca din nou sa demonstreze lumii ca Samsung Galaxy S III este cel mai bun.

Se pare ca nu numai compania sud-coreeana este deranjata de succesul iPhone 5. Campaniei de anti-publicitate i s-a alaturat si producatorul finlandez de smartphone-uri. Astazi pe pagina de Facebook a companiei Nokia a fost postat un infografic interesant care demonstreaza utilizatorilor prin ce Lumia 920 depaseste iPhone 5.

4 COMENTARII

  1. Îmi pare rău, dar Windows Phone 7 m-a cam dezamăgit prin lipsa de aplicaţii şi de funcţii pe care le puteai găsi chiar şi în telefoane de acum cinci ani. De exemplu, nu există nicio aplicaţie în WP7 Marketplace pentru a pune anumite numere pe respingere automată a apelurilor, sau pentru a redirecţiona apelurile de la anumite numere. Chestiile astea veneau în mod implicit pe telefoane din 2007, iar pe Windows Phone 7 nu există. Până când nu fac nişte îmbunatăţiri majore la sistemul lor de operare, renunţ la Windows Phone şi îmi iau un iPhone 5.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.