Reţeaua de socializare online MySpace a anunţat miercuri lansarea noului său site de internet, destinat în special aşa-numitei „generaţii y”, de până în 35 de ani, oferind o nouă platformă pentru descoperirea şi schimbul de informaţii culturale şi de divertisment, informează AFP.

Brandul MySpace, unul dintre pionierii reţelelor de socializare online, a fost achiziţionat în 2005 de News Corporation a miliardarului Rupert Murdoch pentru 580 de milioane de dolari.

În prezent axat mai mult pe muzică, reţeaua MySpace are în prezent peste 100 de milioane de utilizatori din întreaga lume, de cinci ori mai puţin decât Facebook, dar deţine în schimb o bucată de 50% din piaţă în SUA pe sectorul de vârstă de până la 35 de ani.

2 COMENTARII

  1. […] MySpace a lansat noul său site pe internet Fri Oct 29, 2010 9:32 am Reţeaua de socializare online MySpace a anunţat miercuri lansarea noului său site de internet, destinat în special aşa-numitei “generaţii y”, de până în 35 de ani, oferind o nouă platformă pentru descoperirea şi schimbul de informaţii culturale şi de divertisment, informează AFP. Brandul MySpace, unul dintre pionierii reţelelor de socializare online, a fost achiziţionat în […] […]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.