Grupul de companii MUK și Zyxel Communications, unul dintre cei mai mari producători de echipamente de rețea și de securitate, au anunțat despre semnarea acordului de distribuție pe teritoriul Azerbaidjanului, Armeniei, Belarusiei, Georgiei, Kazahstanului, Kârgâzstanului, Republicii Moldova, Tadjikistanului, Turkmenistanului, Ucrainei și Uzbekistanului.

Concentrându-se pe inovații și satisfacția maximă a clientului, compania Zyxel Communications deja aproape 30 de ani asigură funcționarea fiabilă a rețelelor și oferă soluții complete pentru diverse sarcini, începând cu funcționalitatea unui oficiu acasă și până la soluții de înaltă performanță, și de securitate, pentru rețele corporative și cele în bandă largă.

Răspunzând la noile provocări și tendințele actuale ale pieței, ZyXEL Communications a anunțat startul vânzărilor tehnologiei Cloud Nebula. Compania și-a îndreptat atenția spre delimitarea și segmentarea dispozitivelor de securitate integrate pe ATP Firewall (Web- & Email Security) + VPN Firewall (Focus on VPN Optimization & Performance) + Next-Gen USG (Focus on Network Defense). Direcția comutării, Wi-Fi și soluțiile specializate pentru HoReCa, continuă să se dezvolte, oferind un nou nivel al serviciilor pentru clienți.

De asemenea, trebuie de remarcat că Zyxel Communications, în mod tradițional, este puternică în sectorul accesului în bandă largă, în baza tehnologiilor xDSL și Metro Ethernet. Prioritățile sale sunt dezvoltarea de soluții pentru PON și LTE, 3G/4G (Small Cell, Femto Cell, Pico Cell) și, de asemenea, așa-numitele In-building Solutions with Mobile Backhaul.

Evoluția tehnologică rapidă a Zyxel a fost posibilă datorită îmbunătățirii active a platformelor Linux ZLD (Zyxel Linux Distribution), care oferă integrarea rapidă a noilor tehnologii și utilizarea unei singure interfețe de configurare, diagnosticare și control. Trecerea la ZLD în mare măsură a accelerat acest proces, permițând extinderea semnificativă a funcționalității dispozitivelor de securitate ZyWALL și rețelelor Wi-Fi, care a permis utilizarea și optimizarea unor tehnologii și servicii noi.

Astfel, grupul de companii MUK și-a completat portofoliul său cu o gamă de echipamente de rețea profesionale, ceea ce îi va permite pe deplin să satisfacă necesitățile partenerilor și clienților.

Informații suplimentare privind achiziționarea soluțiilor ZyXEL pot fi obținute la numărul de telefon +373-677-00-611, sau prin e-mail office@muk.md.

Lasă un răspuns