Compania MUK și Oracle Corporation, unul dintre cei mai mari producători mondiali de software și soluții de server, au anunțat semnarea unui contract de distribuție în Republica Moldova.

Oracle oferă clienților săi o stivă cuprinzătoare de aplicații cloud, platforme și sisteme de inginerie. Unul dintre produsele de top ale companiei este sistemul de management al bazelor de date Oracle Database. În portofoliul Oracle sunt, de asemenea, o serie de produse software pentru gestionarea întreprinderilor, business intelligence, sisteme de operare și alte soluții.

În domeniul sistemelor de inginerie Oracle sunt cunoscute: platforma Exadata Database Machine, soluția hardware-software Database Appliance, soluția pentru un volum mare de date Big Data Appliance, sistemul Exalogic Elastic Cloud și soluția de consolidare a bazelor de date Oracle Database și aplicația SuperCluster.

Pe lângă acestea, în portofoliul Oracle sunt prezente și servere pe arhitectura x86, precum și pe propria arhitectura SPARC. De asemenea, compania oferă sisteme de stocare All-Flash, NAS, SAN și sistemele de stocare pa banda Tape Storage.

Astfel, MUK are posibilitatea de a propune partenerilor și clientelor săi, de pe teritoriul Republicii Moldova, o gamă completă de sisteme de administrarea a bazelor de date și aplicațiilor, software liant și aplicații Oracle.

În plus, cooperarea cu MUK le oferă partenerilor oportunități suplimentare pentru a îmbunătăți și extinde afacerea lor cu ajutorul soluțiilor Oracle. Acestea includ utilizarea experienței și competențelor acumulate de către distribuitor, suportul în lucrul cu proiectele complexe, consultanță tehnică, utilizarea de echipamente pentru testare și demonstrații pentru clienți. În plus, trebuie remarcată posibilitatea de înregistrare a proiectelor, obținerea de reduceri, precum și activități comune de marketing.

Mai multe informații privind achiziționarea soluțiilor Oracle le puteți obține la numărul de telefon +373-677-00-611, sau prin e-mail office@muk.md.

Lasă un răspuns