dropsuiteGrupul de companii MUK și compania Dropsuite, furnizorul de servicii de backup și arhivare a datelor în cloud, au încheiat un acord de distribuție pe teritoriile Azerbaidjanului, Armeniei, Belarusului, Georgiei, Kazahstanului, Kârgâzstanului, Republicii Moldova, Tadjikistanului, Turkmenistanului, Uzbekistanului și Ucrainei.

Compania Dropsuite (cunoscută anterior ca Dropmysite) este specializată în crearea copiilor de rezervă a datelor în cloud, cum ar fi site-uri web, e-mailuri, baze de date și informații de pe dispozitivele mobile. Produsele Dropsuite permit oferirea unor soluții simple pentru organizarea backup-urilor folosind doar servicii cloud. În special, produsul Email backup Office 365 are o integrare comodă cu serviciul Office 365 și permite automatizarea efectuării copiilor de rezervă a datelor din serviciul de e-mail, și Sharepoint (inclusiv OneDrive) în cloud-ul Dropsuite, și, la necesitate, nu numai de a restabili întreaga arhivă, dar și să găsiți un anumit element – o scrisoare sau un fișier dintr-o arhivă veche.

Această ofertă se va potrivi perfect tuturor partenerilor ai Grupului de companii MUK. Pentru cei care doar încep să lucreze cu serviciile de tip cloud, soluțiile Dropsuite, datorită interfeței simple, vă vor ajuta să vă îndepliniți cu ușurință sarcinile de organizare a backup-urilor. Iar partenerilor care lucrează cu clienți mari, le va permite să respecte politicile de securitate a informațiilor.

Informații detaliate referitoare la produsele Dropsuite pot fi obținute la numărul de telefon +373-677-00-611, precum și la adresa electronică Csp@muk.cloud.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.