firefow OS

La MWC, compania Mozilla și-a anunțat intenția de a asigura lansarea smartphone-urilor ce vor costa doar 25 de dolari. Astfel de dispozitive vor avea la baza platforma Firefox OS, potrivit unui acord semnat recent cu producătorul chinez de procesoare Spreadtrum.

firefow OS 2

Smartphone-urile de buget vor fi echipate cu ecrane de 3.5 inch, cu o rezoluție de 320×480 pixeli, camere de 2 megapixeli, module Wi-Fi și Bluetooth, procesoare single-core de 1 GHz, 128 MB RAM și 2 GB de memorie internă.

firefow OS 3

În Barcelona, ​​mai mulți producători au prezentat deja smartphone-uri cu sistemul de operare Firefox OS. Huawei a demonstrat modelul Y300, cu ecran de 4 inch, cu o rezolutie de 848×480 pixeli, cip dual-core, 512 MB de RAM și o cameră de 5 megapixeli.

firefow OS 5

Trei modele a anunțat și compania Alcatel. Smartphone-ul OneTouch Fire S a primit un ecran IPS de 4.5 inch, cu o rezoluție de 960×540 pixeli, procesor quad-core de 1.2-GHz, o cameră de 8 megapixeli și cip NFC.

Alcatel OneTouch Fire S
Alcatel OneTouch Fire S

OneTouch Fire E este echipat cu cip dual-core și o cameră de 5 megapixeli. Modelul mai mic OneTouch Fire C are un ecran de 3.5 inch, cu o rezoluție de 320×480 pixeli și o cameră de 0.3 megapixeli. Costul și data la cînd vor apărea în vînzare produsele noi, nu au fost anunțate.

Alcatel OneTouch Fire E
Alcatel OneTouch Fire E
Alcatel OneTouch Fire C
Alcatel OneTouch Fire C

Compania Chineză ZTE a prezentat smartphone-ul Open C echipat cu un ecran de 4 inch, cu o rezolutie de 800×480 pixeli, procesor dual-core de 1,2 GHz, o cameră foto de 3 megapixeli, 512 MB RAM și 2 GB de memorie internă. În al doilea trimestru al anului 2014 în vînzare va apărea modelul Open II, cu un ecran mai mic, mai puțină memorie RAM și un modul foto de 2 megapixeli.

Open C
Open C

2 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.