Managerul principal de Marketing al Windows Phone, Greg Sullivan, a declarat intr-un interviu pentru Laptopmag despre avantajele noului sistem de operare, comparativ cu iOS. Potrivit lui, pozitia Apple arata deosebit de ironic, daca reamintim renumitul spot publicitar din 1984, in care compania cheama oamenii sa se diferentieze din multime (Mac vs PC).

„Daca luam 50 de proprietari de iPhone, punem pe masa smartphone-urile lor si sa-i rugam sa-si gaseasca telefonul sau, va deveni evident faptul ca majoritatea igadgeturilor arata la fel. Îmi amintesc spotul publicitar    „1984” cu barbatii imbracati in gri si femeia in sorti, care a aruncat ciocanul. In opinia mea, aceasta este destul de ironic, ca modelul de interactionare cu utilizatorul si aspectul sistemului de operare sunt bazate pe gusturile Apple, dar nu pe ale voastre” – spune Greg Sullivan.

El a mentionat ca proprietarii de iPhone pot doar grupa iconitele aplicatiilor. Mai mult in interfata nu poti schimba nimic, pentru ca Steve Jobs nu a considerat aceasta necesar. Ce tine de Windows Phone 8, apoi acest sistem de operare ofera o multime de posibilitati de personalizare a paginii de start, a subliniat Greg Sullivan. Ca exemplu de astfel de posibilitati, el a numit „panelurile vii” dimensiunile carora pot fi modificate.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.