CEO-ul Microsoft, Steve Ballmer, a declarat  intr-o scrisoare catre angajati urmatoarele: „Aceasta intr-adevar este o noua era pentru Microsoft, era posibilitatilor incredibile pentru noi, 8 milioane de dezvoltatori, mai mult de 640 de mii de parteneri si cel mai important, o noua era pentru oamenii si companiile care folosesc produsele noastre”.

El a explicat ca, de acum inainte, corporatia va acorda aceeași atentie produselor software, dispozitivelor, precum și dezvoltarii de noi servicii. Judecind dupa continutul scrisorii, Microsoft intentioneaza sa urmeze calea companiei Apple, creind un ecosistem unic, incepind de la hardware si termnind cu dezvoltarea software.

Steve Ballmer a dat si un exemplu: Windows 8 si tableta Surface. Ecosistemul bazat pe noul sistem de operare ar trebui sa uneasca si alte dispozitive. Seful Microsoft, insa, nu a spus daca compania va produce propriile smartphone-uri. Dar, judecind dupa zvonurile din ultimul timp si scrisoarea lui Ballmer, acest fapt este aproape inevitabil.

Steve Ballmer, de asemenea, a asigurat ca Microsoft nu va renunta la parteneriatele cu producatorii. Potrivit acestuia, utilizatorii au nevoie de o gama larga de dispozitive, pe care le vor oferi companiile terte.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.