LPDDR5Potrivit zvonurilor, Samsung intenționează să înceapă producția unor module avansate de RAM și memorii pentru stocare, în a doua jumătate a anului 2018. Utilizarea noilor cipuri va permite trecerea vitezei de transfer a RAM și ROM la un nivel absolut nou.

Dacă zvonurile sunt adevărate, atunci până la sfârșitul acestui an, sud-coreenii vor începe să producă memorii LPDDR5 cu viteze de transfer de până la 6 400 MB/s. Acestea sunt de două ori mai rapide decât LPDDR4 și cu 50% depășesc LPDDR4X. În cazul unor sarcini exigente, noile module consumă aceeași cantitate de energie ca și standardul din generația anterioară, iar în regimul de așteptare sunt mai eficiente energetic cu 40%.

De asemenea, potrivit unor informații, Samsung intenționează să înceapă producția de memorie UFS 3.0 pentru smartphone-uri în a doua jumătate a anului 2018.

Dacă informațiile de mai sus sunt corecte, atunci cele mai noi module de memorie vor apărea în smartphone-uri nu mai devreme de 2019. Cel mai probabil, tehnologiile date își vor face debutul în modelele de top Samsung din anul viitor.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.