AppleAstăzi, la ora 20:00, va avea loc principalul eveniment Apple din acest an.

Vor fi prezentate noile modele de iPhone. Potrivit numeroaselor zvonuri, vor exista trei versiuni ale smartphone-ului. Acestea vor fi numite iPhone Xs, iPhone Xs Max (sau Xs Plus) și „iPhone simplu”. Acesta din urmă este un model de buget cu un ecran de 6,1 inch. Prețul de pornire va fi de 749 USD. Curios este faptul că dispozitivul va primi ecran un clasic LCD, în timp ce Xs va fi echipat cu matricea OLED de 5,8 inchi (899 dolari), iar Max – de 6,5 inch (1049 dolari).

Întreaga serie va debuta cu ecrane cu decupaj și Face ID. Tehnologia nu se va schimba în comparație cu versiunea din anul trecut. Xs și Xs Max vor fi disponibile într-o nouă culoare – aurie. Pentru smartphone-urile Apple aceasta nu este una nouă, însă la iPhone X nu a fost. Dispozitivul de 6,1 inch va apărea în cinci culori – negru, alb, albastru, roșu și portocaliu (sau cupru). Unele modificări vor primi un slot pentru două cartele SIM.

Panourile din spate ale smartphone-urilor vor fi din sticlă, nu există ale opțiuni: cu un panou metalic nu se poate face încărcarea fără fir, iar cu plasticul Apple nu este de acord.

Probabil, în cutiile cu noul iPhone se va afla și cablul Lightning/USB-C, și nu Lightning/USB.

Xs și Xs Max vor apărea în vânzare pe 21 septembrie, însă al treilea model va trebui așteptat până în noiembrie. Cu o zi sau două înainte de începerea vânzărilor smartphone-urilor, trebuie să fie lansate versiunile finale ale noilor sisteme de operare pentru dispozitivele Apple. OS-ul a fost prezentat în iunie la WWDC 2018.

Watch Series 4

O nouă generație de ceasuri inteligente va apărea pentru prima dată într-un design nou. Mai exact, stilistic, acestea vor arata ca cele precedente, dar ecranul va crește cu 15%. Rezoluția versiunii de 42 de mm va fi de 384×480 pixeli, față de 312×390 pentru Watch Series 3.

În imaginile apărute se vede Digital Crown puțin modificat. În plus, pe carcasă se observă o nouă gaură – cel mai probabil este un microfon suplimentar. De asemenea, nu este exclusă apariția senzorului EKG în noul ceas Apple.

Lansarea ceasului este așteptată pe 21 septembrie.

AirPower

Cu un an în urmă, Apple a anunțat dispozitivul de încărcare fără fir AirPower. Acesta a fost anunțat odată cu noul iPhone, dar așa și nu a fost lansat pe piață. Inginerii nu pot face ca gadgetul să încarce mai multe dispozitive în același timp. Sperăm că Apple va anunța cel puțin data exactă a lansării AirPower.

Căștile wireless AirPods ar trebui să obțină un nou cip, care va apela asistentul vocal cu cuvintele „Hello, Siri”. Acum, asistentul va răspunde numai la atingerea dublă, dacă este setată opțiunea corespunzătoare. În același timp, este de așteptată lansarea husei cu suport pentru încărcarea fără fir.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.