iphone-price-india

Începând cu primul iPhone, pe dispozitiv sau pe ambalajul acestuia poate fi găsită următoarea inscripție: „Conceput de Apple, asamblat în China”.

În curând smartphone-urile Apple vor fi asamblate și în India. Apple și compania Foxconn, cel mai mare producător de dispozitive Apple, sunt acum în discuții cu guvernul indian cu privire la construirea unei noi fabrici în India, anunță GSMArena.

Potrivit informațiilor disponibile, noua fabrică va ocupa aproximativ 485 de hectare de teren, iar compania a găsit deja mai multe loturi potrivite. Costul acestui proiect este de 10 miliarde de dolari. Fabrica din India va produce numai produse Apple și va începe să funcționeze după 18 luni de la data semnării contractului cu autoritățile indiene. Apple, de asemenea, va deschide un nou centru de dezvoltare în Hyderabad.

Foxconn a avut o fabrică în India, unde erau produse dispozitive Nokia, dar, în 2014, aceasta a fost închisă atunci când divizia mobilă a companiei finlandeze a trecut în proprietatea Microsoft.

Potrivit unor surse, până în 2020 Foxconn va deschide în India de la 10 până la 12 fabrici noi.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.