honor play

Huawei a promis că 6 iunie va fi ziua în care va prezenta un smartphone cu o „inovație revoluționară”. S-a dovedit că aceasta este tehnologia GPU Turbo, care ar trebui să fie pe placul iubitorilor de jocuri pe smartphone. Tehnologia dată oferă performanțe sporite telefonului inteligent Honor Play, efecte HDR și imagini de înaltă calitate, combinate cu un consum redus de energie.

GPU Turbo vă permite să păstrați un fps constant în jocuri, la aproape 60 de cadre pe secundă. La eveniment, noul gadget a fost comparat cu Xiaomi Mi 8. Honor Play păstrează fps-ul de două ori mai stabil față de smarphone-ul de top de la Xiaomi. Probabil se vorbește despre faptul că dispozitivul prezentat astăzi, în jocuri, are mai puține variații între fps-ul minim și cel maxim.

Potrivit producătorului, tehnologia GPU Turbo îmbunătățește eficiența procesării grafice cu 60%, în timp ce eficiența energetică crește cu 30%. Printre alte inovații se remarcă prezența chipului Kirin 970, a unei baterii de 3750 mAh, a unei camere duble, precum și suportul pentru sunetul surround, sunetul Huawei Histen și lucrul în timp real cu realitatea augmentată.

În China, Honor Play va apărea în vânzare pe 11 iunie. Versiunea cu 6 GB de RAM și 64 GB de memorie internă va costa 400 de dolari, iar cea cu 4 GB de RAM va costa cu aproape 70 de dolari mai puțin.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.