Site-ul Google Plus Ghosts a colectat statistica in rindul angajatilor Google si activitatea lor pe reteaua sociala Google+. «Dumneavoastra doar nu veti avea incredere in bucatarul care nu gusta niciodata mincarea pe care o prepara?”, aceasta intrebare este precedata de rezultatele obtinute de publicatie. Informatia este primita prin analiza datelor despre peste 2 mii de angajati ai gigantului IT.

Potrivit informatiilor in luna precedenta de reteaua sociala Google s-au folosit 32,6% din angajatii companiei, in ultimile trei luni – 20,5%, iar 12,9% nu au vizitat serviciul sase luni. Cifrele sunt putin surprinzatoare deoarece Google ofera unele bonusuri angajatlor care sunt activi pe Google+.

„Daca nici angajații Google nu pot gasi timp si dorinta de a comunica pe Google+, atunci ce sa vorbim despre utilizatori obisnuiti”, a declarat Yousaf Sekander de la compania de marketing RocketMill. Dupa cum anunta Mashable, chiar si prededintele consiliului de administratie Google, Eric Schmidt, a avut nevoie de citeva luni pentru a se inregistra pe reteaua sociala.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.