Google a transmis principalilor săi clienţi o invitaţie pentru săptămâna viitoare la un eveniment sub numele „High Tech Fuses With High Fashion”.

Deşi nu au fost oferite mai multe informaţii cu privire la subiectul ce va fi prezentat la eveniment, majoritatea jurnaliştilor citaţi de TechCrunch consideră că este vorba de intrarea gigantului internet pe segmentul magazinelor online de lux.

Conform unui jurnalist din mediul fashion, Patty Huntington, Google va intra pe segmentul de online fashion retail, ajutat de tehnologia obţinută prin achiziţia Like.com. Huntington a mai spus că noul site se va numi Boutiques.com.

sursa: zf.ro

1 COMENTARIU

  1. […] Google intră pe segmentul magazinelor de lux online Mon Nov 15, 2010 15:31 pm Google a transmis principalilor săi clienţi o invitaţie pentru săptămâna viitoare la un eveniment sub numele “High Tech Fuses With High Fashion”. Deşi nu au fost oferite mai multe informaţii cu privire la subiectul ce va fi prezentat la eveniment, majoritatea jurnaliştilor citaţi de TechCrunch consideră că este vorba de intrarea gigantului internet pe segmentul […] […]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.