Google DuplexLa ultima conferință Google I/O, au fost prezentate multe lucruri interesante asupra cărora lucrează în prezent Google. Cu toate acestea, cea mai impresionantă a fost demonstrarea sistemului Google Duplex, bazat pe inteligența artificială, pentru asistentul vocal Google Assistant. Esența sa constă în faptul că asistentul poate apela din numele utilizatorului și poate vorbi cu persoane reale. De fapt, posibilitățile acestei tehnologii sunt nelimitate ceea ce a determinat unii utilizatori să vină cu unele scenarii de utilizare.

Asistentul Google în combinație cu Google Duplex sunt chiar un pic înfricoșătoare. Asistentul atât de bine emite un om real încât mulți au început să se îngrijoreze de aceasta tehnologie. Google s-a grăbit să avertizeze că Google Assistant se va prezenta în timpul apelului.

Funcția este departe de lansarea finală, cu toate acestea, pe YouTube au început să apară clipuri de parodie, în care utilizatorii vin cu idei de utilizare a Google Duplex. De exemplu, în acest videoclip, FunnyOrDie a prezentat o conversație dintre Google Asistent și părinții unei fete pe nume Lindsay.

Într-un alt video este prezentat un exemplu despre modul în care poți folosi Google Assistant pentru a întrerupe relația cu o fată și de a-i cere politicos să părăsească apartamentul tău.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.