Google+ are 90 de milioane de utilizatori potrivit lui Larry Page, CEO-ul companiei: “Sunt foarte entuziasmat de creşterea înregistrată de Android, Gmail şi Google+, care în prezent are 90 de milioane de utilizatori în toată lumea – de două ori mai mulţi decit anunţam în urmă cu 3 luni”.

În luna octombrie a anului 2011, Google transmitea că numărul utilizatorilor reţelei sale de socializare se ridică la 40 de milioane, iar în decembrie numărul creştea până la 62 de milioane. La începutul acestei luni, Experian Hitwise estima că numărul utilizatorilor Google+ va ajunge la 400 de milioane până la sfârşitul acestui an, scrie Business Insider.

Cifra anunţată de Larry Page a stârnit controverse în presa internaţională, mai ales că CEO-ul companiei nu a precizat sursa rezultatelor transmise. Potrivit co-fondatorului Google, 60% dintre utilizatori îşi accesează pagina zilnic, iar 80% dintre aceştia o fac minim o dată pe săptămână. Nu a precizat, în schimg, dacă aceştia accesează Gmail, Google Map sau Google+.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.