Google a anuntat zilele acestea noul serviciu World Wonders prin care utilizatorii pot vizita virtual cele mai minunate obiecte turistice din lume. Proiectul, sub auspiciile Google’s Cultural Institute, va ofera o oportunitate de a vedea monumentele unice de arhitectura, sa vizitati locuri istorice, si pur si simplu locurile frumoase ale planetei noastre.

Utilizatorii pot vizita 132 de obiecte istorice si culturale situate in 18 de tari. In World Wonders va puteti plimba prin Pompei, Stonehenge, templele antice din Japonia si alte locuri minunate. In plus inafara de imaginele panoramice, utilizatorilor li se propun si informatii despre fiecare dintre aceste locuri, fotografii si clipuri video pe YouTube.

Serviciul utilizează tehnologia Street View in combinatie cu modelele 3D ale cladirilor. Potrivit Google, cele mai multe fotografii pentru World Wonders au fost facute cu ajutorul camerelor montate pe triciclete, deoarece automobilele nu se puteau apropia atit de mult de monumente. Pentru a va bucura de cele mai frumoase obiecte turistice din intrega lume vizitati site-ul World Wonders.

sursa: slashgear.com

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.