Cu ocazia celei de-a treia aniversări, magazinul online Gearbest vă propune să participați la diverse promoții, cu posibilitatea de a obţine o mulțime de cadouri și reduceri.

Evenimentul principal (9-14 martie)

Oferte fantastice pentru toate categoriile populare. 70% reduceri la mărci de top, precum și produse de top din mai mult de 20 de categorii.

Dacă iți dorești un laptop Xiaomi Air 12, la preţ special, atunci în aceasta perioadă îl poți obţine pentru doar 499,99 dolari, iar pe 20 martie veţi avea posibilitatea să procuraţi mărfuri cu doar 0.99 dolari. Informații suplimentare puteţi vedea pe pagina principală a ofertei – http://www.gearbest.com/m-promotion-active-283.html

Oferte fierbinți în perioada 9 și 20 martie

8 super-produse la prețuri super-reduse în fiecare zi, de la ora 18:00!

Loterie

Gearbest organizează și o loterie http://www.gearbest.com/m-promotion-active-285.html

Fiecare are 3 încercări pentru a câștiga. Pentru a obține o altă încercare trebuie să dați share la link.

Punga norocoasă http://www.gearbest.com/m-promotion-active-283.html

Cumpără punga ta norocoasă și obține beneficii. Prețul pungii este întotdeauna mai mic decât cel al conținutului său. Dar, să vezi ceea ce cumperi va fi posibil doar atunci când deschideți punga!

Add-Ons http://www.gearbest.com/m-promotion-active-283.html

Pentru comenzile în valoare mai mare de 60 dolari, adaugă doar 3.33 dolari și obține un produs epic în plus. Pentru cei care doresc să primească mai mult, dar să plătească mai puțin, acesta este cel mai simplu mod de a obține ceea ce își doresc. Lista produselor poate fi văzută pe pagina promoției.

O mulțime de cupoane de reduceri http://www.gearbest.com/coupon.html
În timpul celebrării aniversării Gearbest, vă așteaptă o mulțime de cupoane și oferte speciale pentru produsele brandurilor de top.

Live GB show http://www.gearbest.com/videoscontest.html
Au fost invitați cei mai populari bloggeri la un show live, iar spectatorilor le vor fi disponibile coduri promoționale.

Lasă un răspuns