Cu cât mai aproape este data lansării smarphone-ului Samsung Galaxy S8, cu atât apar mai multe zvonuri și scurgeri de informații. Acum au fost publicate imagini cu o baterie care va fi instalată în Galaxy S8+.

Astfel se confirmă zvonurile anterioare că Galaxy S8 și Galaxy S8+ vor obține baterii de 3000 și 3500 mAh, respectiv. Judecând după marcarea bateriei, aceasta a fost fabricată în Coreea de Sud și asamblată în Vietnam, de către Samsung SDI. După cum se știe, Samsung încearcă să utilizeze mai mulți furnizori de baterii pentru Galaxy S8, după cazul trist cu Galaxy Note 7. Anterior s-a menționat că Samsung SDI, LG Chem și Murata Manufacturing Works vor produce baterii pentru gigantul coreean.

Galeria numeroaselor „imagini vii” cu Galaxy S8 a fost suplinită cu o altă fotografie a smartphone-ului, într-o carcasă albă. Imaginea arată în mod clar mai mulți senzori în partea superioară a panoului frontal.

Anunțul oficial al smartphone-urilor Galaxy S8 și S8+ va avea loc în cadrul unui eveniment organizat în New York, pe 29 martie.

Lasă un răspuns