Galaxy S6 edgeChiar înainte de startul vînzărilor oficiale, experții au prezis un debut de succes pentru Galaxy S6 și S6 Edge. La acest lucru s-a așteptat și producătorul coreean, care a accelerat producerea noilor sale smartphone-uri. Cu toate acestea, se pare că startul vînzărilor modelelor de top s-a dovedit a fi și mai reușit decît și-ar fi imaginat cineva.

Potrivit ziarului coreean Yonhap News, în prezent, vînzările telefoanelor Galaxy S6 și S6 Edge depășesc în mod semnificativ așteptările, iar dispozitivele au devenit bestselleruri în seria Galaxy S, în Coreea de Sud. Surpriza a fost și faptul că aproape jumătate din vînzări îi revin modelului mai scump și mai greu de fabricat – Galaxy S6 Edge. De aceea, în scurt timp acesta poate să dispăra de pe rafturile magazinelor, în aproximativ o lună.

Reamintim că conform previziunilor anterioare, pînă la sfîrșitul acestui an, vînzările globale de Galaxy S6 și S6 Edge vor depăși pragul de 50 de milioane de unități. Dar, avînd în vedere succesul de la startul vînzărilor, această cifră poate fi mai mare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.