Seful Twitter, Dick Costolo, a confirmat inca o data intentia de a implementa pina la sfrisitul anului un serviu care va permite utilizatorilor sa descarce o arhiva cu toate mesajele lor. Potrivit managerului, aceasta promisiune a provocat un val de nemultumire din partea dezvoltatorilor companiei.

„Inginerii care se ocupa de realizarea noi functii pot sa nu fie de acord cu termenii anuntati de mine. Insa, mai aproape de sfirsitul anului va fi clar daca vom reusi sa o realizam”, a spus Costolo.

Seful Twitter a anuntat, de asemenea, citeva cifre. Din momentul in care Costolo se afla la cirma serviciului, baza acestuia a crescut pina la 500 de milioane de utilizatori, care trimit mai mult de 350 de milioane de tweet-uri pe zi. In timpul alegerilor prezidentiale din Statele Unite au fost expediate 12-15 mii de mesaje pe secunda. Potrivit sefului companiei, numarul de caractere intr-un singur mesaj nu va fi majorat si va ramine acelasi.

Potrivit TechCrunch, Dick Costolo pentru prima data a vorbit despre posibilitatea de a descarca arhiva tuturor mesajelor in luna septembrie a acestui an.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.