Sistemul „Smart House” include o mulțime de elemente, care sunt controlate de la distanță cu ajutorul unui smartphone. Xiaomi se simte în acest segment destul de bine, având în portofoliu o multe de gadgeturi pentru crearea unui ecosistem integral. Din acestea fac parte și diverse surse de iluminare inteligente. Câteva din acestea pot fi procurate cu reducere considerabilă în magazinul online GearBest.

Xiaomi Night Light Mijia IR Sensor

Acest model nu are posibilitatea de conectare la smartphone, însă dispune de senzori de iluminare și mișcare. Când încăperea este iluminată la un anumit nivel, lampa de noapte Mijia IR Sensor nu se aprinde. Atunci când iluminarea este slabă (când nu mai pot fi distinse obiectele din jur) senzorul de mișcare începe să reacționeze la mișcare și pornește lampa. Aceasta este alimentată de 3 baterii de tip AA și oferă o autonomie de 6 luni, în modul de iluminare puternică și 12 luni, în cel de iluminare slabă.

Prețul este de 10.99 dolari.

Xiaomi Yeelight LED Smart Bulb

Acesta este un bec LED care poate fi controlat prin intermediul smartphone-ului sau tabletei, cu Android sau iOS.

Becul poate fi utilizat atât pentru iluminare simplă, cât pentru iluminarea decorativă multicoloră și pentru crearea unei atmosfere confortabile. Dispozitivul are funcții precum pornirea/oprirea, schimbarea luminozității și culorii, setarea temporizatorului, precum și alte câteva caracteristici interesante.

Acest gadget poate fi conectat la setul de dispozitive pentru casa inteligentă, de exemplu, dacă părăsiți casa, acesta se poate deconecta automat.

Becul este echipat cu soclu standard E27. Puterea lui este de 9 W, iar temperatura de culoare – 6500K.

Prețul acestuia este de 18.99 dolari.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.