456456

Consiliul de administrație Apple și-a exprimat îngrijorarea cu privire la ritmul de inovare, care a scăzut în ultimii ani. Potrivit membrilor consiliului, atunci cînd compania era condusă de Jobs, situația era diferită. Potrivit sursei, ce a informat Fox Business Network, Tim Cook, astăzi, se confruntă cu o presiune din partea conducerii Apple, care cere luarea cărorva măsuri pentru a remedia situația.

Sursa a remarcat faptul că încrederea în Tim Cook nu a dispărut, el nu este în căutarea unui nou loc de muncă și nu se intenţioneaza înlocuirea acestuia. Consiliul de administrație dorește doar să afle care este viitorul companiei și dacă este planificată lansarea cărorva produse inovatoare, care vor menține ritmul de creştere al Apple.

Se aşteaptă că o parte din răspunsuri vor fi date după data de 24 august, în această zi se vor împlini doi ani de la momentul în care Tim Cook a preluat postul de șef al Apple. Probabil imediat după acest eveniment compania va  anunţa noi dispozitive și iși va confirma valoarea sa.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.