Ericsson Innovation Awards 2016

Ericsson lansează competiția Innovation Awards 2016, o competiție globală care oferă studenților oportunitatea de a elabora idei inovatoare în colaborare cu experții companiei. Tema ediției Ericsson Innovation Awards 2016 este viitorul vieții urbane.

Până în 2050, aproximativ 70% din populația planetei va locui în zone urbane, iar dezvoltarea orașelor inteligente reprezintă o oportunitate importantă pentru îmbunătățirea vieții a milioane de oameni. Astfel, competiția EIA 2016 este concentrată pe idei care folosesc soluții IT&C pentru a crește calitatea vieții urbane și care pot contribui la crearea de orașe creative, conectate și sustenabile.

Competiția EIA 2016 este deschisă pentru echipe de doi până la patru studenți, termenul limită pentru înscrierea proiectelor fiind 30 noiembrie 2015. După încheierea perioadei de înscriere, 10 semi-finaliști vor fi anunțați pe 18 decembrie 2015. Nouă dintre semi-finaliști vor fi selectați de către un juriu format din specialiști Ericsson, iar ultimul loc va fi desemnat prin vot public.

Cele 10 echipe vor lucra împreună cu doi experți Ericsson pentru a elabora produse minim viabile (MVP), cât și planuri de business sustenabile. Patru echipe vor fi alese de juriu pentru a participa la finala EIA 2016, ce va avea loc în Stockholm, Suedia.

Echipa câștigătoare va primi un premiu în valoare de 25.000 de euro, locul doi va primi un premiu de 15.000 de euro, iar următoarele două echipe vor primi un premiu de 1.000 de euro fiecare. Pe lângă aceste premii, toți participanții vor fi invitați să aplice pentru oportunități de carieră în cadrul Ericsson, iar semi-finaliștii vor fi intervievați pentru internship-uri sau posturi full-time.

 „În viitor, totul va fi conectat, iar rolul Ericsson este să conducă această transformare, descoperind noi metode de a inova, de colabora și de a le oferi mai multă putere oamenilor, companiilor și societății,” a menționat Ulf Ewaldsson, CTO Ericsson. „Ericsson Innovation Awards 2016 este ocazia perfectă pentru cele mai strălucite minți ale noii generații să inoveze și să contribuie la transformarea vieții urbane.”

Pentru mai multe informații despre EIA 2016 cât și pentru a vă înscrie la competiție, vizitați http://www.ericsson.com/thecompany/events/eia-2016.

Urmăriți competiția și pe Facebook https://www.facebook.com/ericssoninnovationawards.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.