Ascend G6Huawei a anunțat la Barcelona un nou smartphone și propriul ceas inteligent. Telefonul nu se poate lăuda cu caracteristici de top, însă, cu siguranță va avea un preț relativ mic. Designul gadgetului este realizat în stilul modelului Ascend P6, lansat în anul trecut.

Ascend G6 a primit un ecran de 4.5 inch, cu o rezoluție de 540×960 pixeli, procesor quad-core tactat la 1.2 GHz, o cameră principală de 8 megapixeli, una frontală de 5 megapixeli și o baterie cu o capacitate de 2000 mAh.

În vînzare va fi disponibilă versiunea 3G cu o grosime de 7,5 mm și cea LTE de 7,85 mm. Smartphone-ul 3G va apărea în vînzare în luna martie, iar cel LTE – în luna aprilie a acestui an.

TalkBand B1

Brățara-ceas TalkBand B1 este echipată cu un ecran OLED de 1.4 inch și Bluetooth. Dispozitivul poate fi utlilizat cu smartphone-urile care rulează iOS și Android. Gadgetul poate număra pașii, caloriile arse și monitoriza fazele de somn.

TalkBand B1 2

TalkBand B1 este impermeabil, iar bateria cu o capacitate de 90 mAh asigură 7 ore în regim de convorbire sau șase zile în calitate de gadget pentru fitness.

Grosimea brățarei este de 14,6 mm, greutatea – 26g. În China, TalkBand B1 va fi disponibilă în vînzare în luna martie, iar în Europa și Rusia – în al doilea trimestru. Prețul dipozitivului este de 99 de euro.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.