Imagini pentru Apple Watch itmoldova

Designerul principal Apple, Jonathan Ive, într-un interviu recent pentru Hodinkee, a povestit despre crearea ceasului inteligent Apple Watch. Dispozitivul a început să fie dezvoltat la începutul anului 2012, după moartea lui Steve Jobs.

Potrivit lui Ive, compania a avut nevoie de timp pentru ași aduna gândurile după moartea fondatorului Apple și să determine direcția de lucru. Designerul se mândrește cu roata Digital Crown. El spune că elementul e o soluție fantastică pentru navigare, în plus a permis introducerea unui buton suplimentar pentru diferite funcții.

Drept sursă de inspirație pentru designul Apple Watch, echipa a studiat modelele clasice de ceasuri de mână și istoria apariției cronografelor.

Jonathan Ive a făcut o analogie între ceasuri și computere: mai devreme ceasurile erau instalate pe turnuri, apoi deveneau mai compacte și erau folosite în case – dar de multe ori acestea nu erau în fiecare cameră, ci un singur dispozitiv în toată casa, la fel ca și computerele în anii 80. Apoi, ceasul s-a mutat pe încheietura mâinii, ca oamenii să afle cu ușurință cât este oră – același lucru, de fapt, s-a întâmplat și cu produsele electronice inteligente.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.