Duminica a aparut informatia precum ca Apple recruteaza activ dezvoltatorii subdiviziunii Google Maps. Dupa cum stiti, noile harti Apple s-au dovedit a fi departe de asteptari, iar cei de la Apple trebuie urgent sa corecteze situatia. Este destul de logic sa atragi persoane care deja au lucrat la un astfel de serviciu de succes.

Apple este un jucator nou in serviciile cartografice, asa ca au nevue de ajutorul unor specialisti buni. Un plus pentru companie ar fi „timpul de recreatie” in Google la dezvoltarea hartilor, inginerii au reusit sa se plictiseasca lucrind doar la careva actualizari minore. Lucrul pentru imbunatatirea si dezvoltarea serviciilor cartografice Apple le pare inginerilor ceva mai interesant si promitator, iar daca adaugi la acestea si un salariu mai mare, atunci locurile de munca la Apple sunt foarte atractive pentru multi specialisti.

In momentul de fata este vorba ca la Apple vor lucra cel putin doi membri ai diviziunilor cartografice Google. Unul dintre acestea in prezent este implicat in dezvoltarea hartilor concurente, iar contractul celui de-al doilea a expirat de ceva timp in urma. In plus pe site-ul companiei au fost publicate o multime de posturi vacante intr-un fel sau altul legate de harti.

Pasul Apple de angajare a specialistilor Google pare a fi corect, deoarece acestea cunosc cum mai bine sa realizeze careva functii si poseda o experienta vasta in acest domeniu. Probabil cu ajutorul lor compania va reusi in urmatoarele luni sa faca ordine in noul sau serviciu.

Sursa: Appleinsider.com

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.