shutterstock_112822702

Producătorii de televizoare din Coreea de Sud numai utilizează tehnologiile 3D în dispozitivele lor, relatează Pocket-lint, citând presa locală. Potrivit jurnaliștilor, Samsung și LG reduc semnificativ numărul de televizoare cu suport 3D, tehnologia va fi utilizata exclusiv în produsele premium.

Oficialii de la LG spun că în 2016 producerea de astfel de televizoare va fi redusă în jumătate. Dacă în 2015 40% din toate produsele noi LG veneau cu tehnologia 3D, atunci în acest an vor fi lansate doar 20%. Practic aceasta va fi prezentă în produsele premium.

Tehnologia 3D va fi dată uitării și de Samsung. Mass-media susține că furnizorii de ochelari 3D nu au primit comenzi de la această companie, pentru anul 2016. Analiștii cred că este o dovadă suplimentară a eliminării treptate a tehnologiei din dispozitivele de consum.

Este de remarcat faptul că nu a fost observată o abundență de conținut 3D, în ultimii trei ani. Marile rețele media au încetat să mai producă astfel de conținut, acesta este oferit doar în cazuri excepționale.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.