StarNet continuă să ofere cadoul tradiţional oraşului care îşi sărbătoreşte Hramul: accesul la Internet gratuit prin reţeaua Wi-Fi. Începând din această toamnă, locuitorii oraşului Rîşcani se pot bucura de 2 zone cu Wi-Fi gratuit, proaspăt inaugurate de StarNet în piaţa din centrul oraşului şi în scuarul Casei de Cultură.

„Am adus la Rîşcani servicii de Internet, Televiziune şi Telefonie de cea mai înaltă calitate, servicii cu care s-au obişnuit de-a lungul anilor zeci de mii de clienţi din capitală. Astăzi vrem să arătăm comunităţii de aici ce înseamnă prezenţa companiei StarNet la Rîşcani. Am pregătit oferte speciale pentru toată lumea, am adus distracţie şi artă, şi am inaugurat zone Wi-Fi, care oferă tuturor posibilitatea de a comunica liber pe net”, a menţionat Ecaterina Grigoraş, șef Centru Regional Rîşcani, StarNet.

În prezent, StarNet are acoperire în 14 oraşe din Moldova, în care a trasat cea mai modernă reţea de Internet şi oferă servicii de cea mai înaltă calitate. Rîşcani este al 9-lea oraş în care au fost inaugurate zone Wi-Fi, după Chişinău, Ungheni, Soroca, Hînceşti, Sîngerei, Făleşti, Cimişlia şi Comrat.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.