Azi, 12 Mai, s-a lansat VoxReport.md. Site-ul reprezintă o platformă on-line de bloguri și comentarii din R. Moldova, care va funcționa în mod independent. VoxReport.md oferă spațiu de comentarii bloggerilor, dar și persoanelor care au o opinie despre ce se întâmplă în jur: Politică, Sport, Business, Media, Starea de spirit a moldovenilor și neapărat despre ce face Capra Vecinului.

VoxReport își propune să ofere spațiu de exprimare tuturor persoanelor care au ceva de spus și mai cu seamă pentru:

– Bloggeri;
– Persoane care nu au blog, dar au atitudine;
– Analiști și comentatori politici;

Opiniile expuse pe VoxReport.md aparțin în exclusivitate autorului. Persoanele care scriu, au opțiunea de a plasa articolul doar pe blogul personal, iar dacă consideră că postarea este una de interes public, printr-o simplă bifă – o postează și pe VoxReport.md. La fel, și persoanele care nu au un blog își pot crea un cont pe VoxReport.

Printre primii autori care au aderat la VoxReport se numără Nata Albot, Stela Popa, Vitalie Eșanu, Oleg Ciubotaru, Vitalie Braniște, Natalia Ghilașcu, Artur Gurău, dar și alții.

Doritorii de a plasa comentarii pe VoxReport o pot face utilizând următoarele date de contact.

Autori VoxReport pentru moment:
Andrei Fornea, Andrei Haret, Andrei Spînu, Artur Gurău, Dumitru Ciorici, Eugen Luchianiuc, Grigore Vieru, Mihai Bologan, Nata Albot, Natalia Ghilașcu, Oleg Ciubotaru, Radu Lisița, Stela Popa, Tudor Darie, Tudor Tarlev, Paul Sanduleac, Vasile Galușca, Vitalie Eșanu, Vitalie Braniște.

Precizăm că, de mai mulți ani, UNIMEDIA investește în blogging, promovând cele mai bune articole la rubrica Blogosfera de pe site. VoxReport.md este o continuitate a proiectului și a strategiei UNIMEDIA de a dezvolta o blogosferă puternică, cu o voce importantă în societate. Aceasta își propune să fie o platformă separată, care se autoadministrează și promovează materialele de opinie calitative.

Sursa: UNIMEDIA

2 COMENTARII

  1. сомерсби наружная реклама
    Компания «СОМЕРСБИ» занимается изготовлением и размещением наружной рекламы, а так же предоставляет полный комплекс услуг в области полиграфии, широкоформатной печати, сувенирной продукции и декора в Молдове.детали на somersbi.md

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.