Vasile Ciornii- singa

Noul director al Întreprinderii de Stat „MoldData” este Vasile Ciornîi (stînga), desemnat în urma unui concurs organizat de MTIC.

Primul obiectiv din planul de lucru prezentat de noul director este continuarea prestării serviciilor informatice de calitate în Republica Moldova și străinătate. Totodată, Vasile Ciornîi promite să depună efort în vederea schimbării percepției greșite a cetățenilor Republicii Moldova despre societatea informațională ca ceva distinct de aspirațiile lor și să fie privit ca un progres firesc al tehnologiei. „Este un potențial care urmează a fi valorificat în țara noastră”, precizează noul administrator.

Directorul Î.S. „MoldData” Vasile Ciornîi a absolvit în 1991 Universitatea de Stat din Moldova, specializarea matematică aplicată şi cibernetică. A urmat cursuri de perfecţionare în sistemul de gestiune a bazelor de date Informix la Moscova, Rusia, iar din 2001 până recent a activat la Î.S. “CRIS Registru”. Este căsătorit, are un copil.

Fondată în 1993, Î.S. „MoldData” este o întreprindere specializată în elaborarea sistemelor informatice pentru administraţie şi business, menite să optimizeze atât procesele de luare a deciziilor, cât şi activitatea curentă de management. Serviciile informatice prestate sunt potrivite pentru marea majoritate a necesităţilor unei instituţii ori persoane fizice: înregistrarea numelui de domen, web hosting, web design şi elaborarea soluţiilor integrate şi a serviciilor informatice.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.