utok-351d-upgrade2

Dacă eşti în căutarea unui smartphone cu adevărat accesibil, îl vei găsi la UPGRADE – UTOK 351D Dual SIM.

Un smartphone care arată foarte bine şi are un preţ care cu siguranţă o să-ţi placă – doar 1 299 lei! În plus, ai posibilitatea de a-l lua în 6 sau 10 rate cu 0% dobândă.

Întreaga productivitate a unei tablete performante încape acum în buzunarul tău. Cu UTOK 351D Dual SIM ai parte de un procesor Dual Core ideal pentru verificarea mail-urilor, editarea documentelor şi consumarea conţinutului multimedia.

utok-351d-upgrade

Cu o cameră de 5 megapixeli, UTOK 351D este un telefon care dispune de o mulţime de porturi pentru conectare cu medii externe, de o cameră secundară pentru comunicare video şi de o baterie generoasă, de 1200 mAh, care poate să reziste fără probleme până la 6 ore în convorbire.

Alături de acest smartphone ai de partea ta conexiuni de tip WiFi 802.11n şi 3G pentru viteze mari pe paginile preferate, iar modulul GPS este gata oricând să transforme vechiul sistem de navigare într-o simplă amintire.

Transferă rapid fişiere şi conectează-te la sistemul audio prin conexiunea Bluetooth, iar dacă preferi metoda clasică a cablului de date, conexiunea microUSB este mereu la îndemână.

UTOK 351D este unul dintre cele mai ieftine telefoane cu Android şi funcţie Dual SIM de pe piaţă, dar care înregistrează o performanţă de invidiat faţă de alte modele entry-level. Forma acestuia se potriveşte perfect în mâna sau în buzunarul tău, iar preţul este numai bun în pragul Sfintelor Sărbători de Paşti.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.