20140910_153834

Un nou showroom marca UPGRADE cu tehnică de ultimă generaţie şi preţuri bune a fost deschis pe data de 7 septembrie, la Străşeni.

Acesta presupune un spaţiu mult mai modern decât magazinele obişnuite, special destinat testării oricărui articol expus pentru vânzare. În showroom este prezentat cel mai mare asortiment de device-uri din întreg raionul începînd cu smartphone-uri, tablete, laptopuri, PC şi continuînd cu televizoare, reţelistică, accesorii – absolut toate fiind disponibile pentru a fi analizare în detaliu.

Cu ocazia inaugurării, UPGRADE a pregătit pentru locuitorii din Străşeni numeroase surprize exclusive, cum ar fi oportunitatea de a achiziţiona orice smartphone sau tabletă în credit, fără avans, cu 0% dobândă; oferirea unei tablete Dual Core cadou la procurarea oricărui laptop Toshiba; preţuri speciale pentru elevi şi studenţi, dar şi reduceri de la 300 la 1000 de lei pentru telefoane, laptopuri şi televizoare. Totodată, fiecare cumpărător are şansa să câştige la sfârşitul lunii octombrie o tabletă de ultimă generaţie.

În acelaşi timp, oricine îşi doreşte un anumit produs, îl poate comanda online de pe site-ul oficial al companiei www.upgrade.md, livrarea acestuia în showroom-ul Străşeni fiind gratuită, iar înainte de a achita pentru acesta – ai posibilitatea de a-l testa pentru a te convinge de calitatea gadgetului.

În acest fel compania stabileşte o legătură de încredere şi de prietenie sinceră cu clientul său, oferindu-i cele mai bune şi sigure condiţii de cumpărare.

Vizitează noul showroom UPGRADE din Străşeni, str. Mihai Eminescu, 6 şi fii cu un pas înainte!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.