Noul eshop UPGRADE îşi deschide astăzi, 1 martie, uşile virtuale pentru toţi internauţii. Dorinţa de a face shoppingul de electronice cît mai comod şi convenabil a determinat echipa să lanseze acest proiect.

Cumpărăturile online bucură prin preţurile mult mai mici, dar UPGRADE.MD ridică standardele şi oferă mai mult. Clienţi satisfăcuţi, promoţii săptămânale, preluarea zilnică a comenzilor, flexibilitatea în livrare şi achitare – acestea sunt principiile de bază ale companiei.

Sortimentul variat de dispozitive ca: laptopuri, PC, tablete, ebooks, televizoare LED/LCD, imprimante, aparate foto, camere video, reţelistică şi accesorii de la producători cu renume, precum, Apple, HP, Dell, Lenovo, Acer, Asus, Toshiba, Samsung, Utok, Sony, Vesta, Canon, Nikon, Panasonic – este prezentat la cele mai mici preţuri!

Comenzile sunt preluate 7 zile pe săptămână, iar livrarea la timp este garantată cu ajutorul curierului MEMO (memo.md) şi gratuită pentru orice produs în aria Chişinăului. Pentru un plus de siguranţă, ţi se oferă posibilitatea de a testa şi ridica comanda din showroom-ul UPGRADE de pe str. Ismail 9.

Upgrade store

Plata se efectuează atît cash, cît şi prin transfer bancar după recepţionarea comenzii, iar în decurs de 14 zile poţi returna produsul, în caz că te răzgîndeşti.

Dacă ai pus deja ochiul pe un gadget, fii printre primii 100 clienţi UPGRADE.MD şi primeşte cadou un card de reduceri valabil în toate magazinele UPGRADE!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.