Conectează-te la unul din abonamentele Unité 3G care ţi se potriveşte cel mai bine şi procură, în rate sau în credit, unul dintre noile smartphone-uri Huawei, la cele mai mici preţuri.

Compania Huawei, lider mondial în echipamente electronice, produce anual un număr considerabil de modele noi de smartphone-uri, ultimele performanţe tehnologice de acest gen, precum Huawei Honor, Huawei Ascend G300, Huawei Ascend Y100 şi Huawei Ascend Y200 – au devenit accesibile în reţeaua Unité.

Conectează-te acum la unul dintre abonamentele Prefer de la Unité 3G şi procură un smartphone premium Huawei Honor având la bază platforma Google Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich, foarte atrăgător şi performant, cu un procesor rapid şi o baterie de capacitate ultra mare.

De asemenea, poţi alege un Huawei Ascend Y100Huawei Ascend Y200 sau Huawei Ascend G300, care au la bază sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread şi includ totalitatea de funcţii şi aplicaţii de calitate ce conferă senzaţia de confort şi performanţă – ecrane de înaltă calitate, procesoare puternice, interfaţă prietenoasă şi o gamă largă de aplicaţii. Smartphone-urile funcţionează în reţeaua 3G standardul HSDPA.

Noile smartphone-uri sunt disponibile în toate magazinele şi reprezentanţele Moldtelecom şi Unité, în rate de la 6, 12 şi 24 de luni!

La conectare achiţi doar: prima rată, plus costul unui abonament, de la 60 lei până la 500 de lei pe lună.

Mai mult, acum, plăteşti 0 lei la conectare, dacă achiziţionezi orice serviciu sau produsUnité 3G de la Moldtelecom şi Unité, în CREDIT pentru o perioadă de 6 sau 12 luni.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.