Unite anunță lansarea unor abonamente noi cu trafic Internet mobil nelimitat, modem 4G cu Wi Fi cadou și Multiscreen Go gratuit până la 3 luni.

Alege abonamentul Internet Nelimitat până pe 31 mai și bucură-te de 50 GB incluși în pachet, trafic Internet nelimitat extrapachet și modem 4G cu Wi-Fi cadou la conectare, toate la doar 200 lei lunar.În plus, cu noile abonamente Internet Nelimitat primești la conectare, serviciul Multiscreen Go gratuit până la 3 luni, ca să te bucuri de vizionarea filmelor și emisiunilor TV preferate, direct din smartphone-ul și tableta ta oricând și oriunde te-ai afla.

La conectarea oricărui abonament de Internet Nelimitat poți alege să primești cadou un modem 3G sau 4G cu WiFi, în funcție de pachetul ales sau opțiunea nopți nelimitate (între orele 00:00 – 06:59), pentru a naviga pe net la viteza maximă, de până la 175 Mbps.

Mai mult decât atât, există și un program de loialitate unic, care se aplică după 6 luni de aflare în rețea. Astfel, primești bonus de fidelitate, trafic Internet mobil gratuit până la 16 GB lunar, în dependență de abonamentul ales.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.