Unite anunță lansarea unor abonamente noi cu trafic Internet mobil nelimitat, modem 4G cu Wi Fi cadou și Multiscreen Go gratuit până la 3 luni.

Alege abonamentul Internet Nelimitat până pe 31 mai și bucură-te de 50 GB incluși în pachet, trafic Internet nelimitat extrapachet și modem 4G cu Wi-Fi cadou la conectare, toate la doar 200 lei lunar.În plus, cu noile abonamente Internet Nelimitat primești la conectare, serviciul Multiscreen Go gratuit până la 3 luni, ca să te bucuri de vizionarea filmelor și emisiunilor TV preferate, direct din smartphone-ul și tableta ta oricând și oriunde te-ai afla.

La conectarea oricărui abonament de Internet Nelimitat poți alege să primești cadou un modem 3G sau 4G cu WiFi, în funcție de pachetul ales sau opțiunea nopți nelimitate (între orele 00:00 – 06:59), pentru a naviga pe net la viteza maximă, de până la 175 Mbps.

Mai mult decât atât, există și un program de loialitate unic, care se aplică după 6 luni de aflare în rețea. Astfel, primești bonus de fidelitate, trafic Internet mobil gratuit până la 16 GB lunar, în dependență de abonamentul ales.

Lasă un răspuns