Pentru a fi mereu prezent oriunde şi oricând şi pentru a păstra legătura cu lumea din jurul tău, Unité 3G îţi oferă Internet nelimitat cu planurile tarifare 3G Connect nelimitat 150,200, 250 şi 300.

După consumarea traficului inclus în ofertă, traficul extra-abonament va fi gratuit şi nelimitat, decât că viteza de acces după depăşirea traficului va fi modificată, după cum urmează:

Pentru a putea utiliza Internetul nelimitat Unité 3G ai nevoie de un modem USB, acum la cele mai convenabile preţuri – de la 99 lei*!

*La semnarea unui contract pentru o perioadă de minim 24 luni.

14 COMENTARII

  1. am si eu internet 3g de la unite si imi pare foarte rau ca am luat aceasta decizie. In prima luna dupa conectare viteza era OK si puteam folosi si skype, si youtube si filme online. Acum, la 1.5 luni de la conectare viteza a devenit brusc foarte mica: de 0.5 – 1.5 mbps!!!!!!! nici nu pot vorbi pe skype, nici nu pot vedea filme online ca lumea, numai ma enervez. Pana nu-si rezolva ei problemele tehnice, nu va conectati la ei!!!!!!!!!!! acum cand am nevoie sa vorbesc pe skype, imprumut stick-ul de la o prietena, care are Orange. Desi la Orange traficul e putin mai mic, viteza la ei e mult mai buna.

  2. cel mai aiurea internet , merge aiurea si daca nu te folosesti iti mai pune si amenda de kiteva mii de lei.deja nu se poate, la cit de aiurea merge nici nare kum sa te folosesti..daca faceti ceva faceti ku kap nu k asa.unite a dekazut total..nare rost sa tekonektezi e cea mai aiurea retea !!!!!!!

  3. Oameni buni nu va lasati ademeniti de oferta celor de la unite care infloreste doar pe hirtie nu si in realitate. Am incheiat si eu contract cu cei de la unite si am avut grave probleme cu internetul, se deconecta la orice pas, in medie din 3 in 3 min. Apar plati aferente la factura, inafara de abonamentul lunar mai apar inca vrio 100 de lei fara ca fii instiintat de acest lucru de catre companie la inceputul incheerii contractului. Am reziliat contractul cu ei, si a trebuit sa arunc ca in drum 600 de lei si sa le intorc cartela unite, asta deoarece am reziliat contractul mai devreme de 1 an (perioada in care a fost incheiat contractul) . Atitudine fata de clienti lasa de dorit, astia nici macar nu au cunostinte elementare de etica si cod deontologic, ori se fac ca nu te aud, ori au tehnici subtile de injosire, nemaivorbind de problemele tehnice pe care le au si minciunile pe care le scriu precum ca ar avea un trafik mai mare, mai nou precum ca ar fi prima companie care a adus 4G in Moldova, minciuni intortochiate. ESCROCI SI SARLATANI!!! La momentul icheierii contractului era o femeie la sediul lor care facea scandal si striga in gura mare: numai sasiti lumea de bani dar servicii normale prestate ioc, le-a spus-o direct in fata si bine a facut, eu ma rideam de ea la fel ca si ceilalti, pina nu am trecut si eu prin ferestraul numit unite si am vazul ce servicii de rahat presteaza astia. Ha, am vazut ca astia de la unite vor sa detina monopolul pe piata… cu asa servicii prestate cred ca nu ajungeti departe…v-a ajunge timpul cind o sa fiti si voi peniti de-a binelea.

    • Mu*e Unite,99 % din oamenii care ii stiu ca au avut de a face cu Unite au fost dezamagiti de calitatea si serviciile oferite de ei.

  4. Pff hu&nea polnoe neam pus si am numa ghemoroi viteza de download de pe torrents 13mb/s si aselea ba creste ba scade nu merita sa va conectati…

  5. M-a impins pacatul sa incurc cartela de internet cu cea voce in modem,mam folosit o zi de internet si am de achitat 3500lei,le-am spus ca nu voi achita nimic si mo amenintat cu judecata.In primul rind cartelele sunt identice,am pus prima cartela si am vazut ca sa activat internetul si am inteles ca am pus cartela corecta…pina la urmatoarea factura…am fost sa reziliez contractul cu ei,miine ma duc sa reziliez si televiziunea si internetul…bag eu piceorul in compania lor…Plahatniuc are grija cum sa concesioneze aeroporturi,da ca pierde clientura de la moldelecom lui nui pasa

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.