Unité abonamente Smart

Din 19 august, Unité lansează o nouă grilă de abonamente Smart. De acum ai doar patru abonamente unice, simple, care îţi aduc mai multă libertate în comunicare şi uşurinţă în utilizare.

Noile abonamente Smart îţi oferă o cantitate generoasă de minute naţionale la tarif unic în orice rețea națională şi minute internaţionale din contul celor naţionale (1minut internaţional = 10 minute naţionale). De asemenea, primeşti mult trafic internet şi un smartphone performant la pachet.

Alege abonamentul Smart 50 şi beneficiază de:

  • 20% reducere la abonament timp de 6 luni;
  • 100 minute naţionale sau 10 internaţionale şi 500 MB internet trafic;
  • Smartphone Lenovo A369i la pachet.

Ai toate acestea începînd cu 70 de lei pe lună. La alegerea oricărui abonament Smart ai reducere de 20% timp de 6 luni, iar dacă eşti conectat la un serviciu Moldtelecom (telefonie fixa, internet fix sau televiziune digitală) beneficiezi de această reducere pe viaţă.

Unité abonament Connect

De asemenea, Unité lansează noua serie de abonamente Connect cu totul inclus:

– până la 64 GB la viteză maximă;

– trafic extrapachet – gratuit pentru toate abonamentele;

– program de loialitate generos de care poți beneficia după 3 luni de aflare în rețea;

– trafic comun pentru tabletă și laptop sau smartphone. La conectare primești 2 cartele SIM, astfel ai posibilitatea de a utiliza traficul internet inclus în abonamentul tău conform necesităților tale;

– opțiunea „Nopți nelimitate” creată pentru a te bucura și mai mult de libertatea de navigare, zilnic între 00:00-06:59;

– modem gratuit;

– tableta Allview AX4 Nano la preț special de doar 30 lei/lună.

La conectare ai reducere de 20% pe viață la taxa de abonament lunar, în cazul în care ai cel puțin un serviciu Moldtelecom (telefonie fixă, telefonie mobilă, internet mobil, internet fix, internet fix și televiziune digitală), sau timp de 6 luni, în cazul în care nu ai nici un serviciu Moldtelecom.

2 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.